0

Opbergen & Archiveren
Opbergen een saai klusje archiveren is nog erger. 
Voor opbergen zijn er veel producten die gebruikt kunnen worden zoals ordners, brievenbakken, mappen, ringbanden, klemborden, ladenboxen, tijdschrift cassettes en sleutelkastjes. Vaak worden deze producten door elkaar gebruikt voor het uit eindelijke resultaat archiveren. 

Orders zijn er verschillende merken waarbij prijs staat voor de kwaliteit van de ordner hoe goedkoper de ordner hoe slechter het mechaniek en hoe slapper de ordner is. Wij adviseren dan ook altijd om van de standaard ordener Esselte of ons huismerk te nemen en wilt u een ordner die lang mee gaat en waarbij het mechaniek niet lam te krijgen is koop dan een Leitz ordner. 

Voor het archiveren zijn er verschillende manieren zo kan er gekozen worden voor een systeem waar archiefdozen kiest waarbij je meteen een om doos kan aanschaffen zoals bij Loeff of Fellowes, maar er zijn ook gewoon losse archiefdozen te verkrijgen van Jalema, Quantore of Esselte.

Loeff is een systeem waar je alle dozen kan koppelen zodat er een hele muur ontstaat van archiefdozen netjes op volgorde. 

Vind uw cartridge
Vind uw cartridge
Klanten vertellen / Social Media
Klanten vertellen / Social Media