0

Presenteren & Plannen
Presenteren gebeurt over al wel, alleen is de ene presentatie groter dan de andere. 
Bij een presentatie is vaak handig om gebruik te maken van een flipover, whiteboard, glasbord of een showalbum. Het is net voor hoeveel mensen u de presentatie geeft en wat u precies wil vertellen en hoe interactief de presentatie is, want hoe interactiever de presentatie hoe meer aantekeningen er gemaakt worden. Een whiteboard, flipover of glasbord is dan ideaal. 
Geeft u een 1 op 1 presentatie dan kan een showalbum uitkomst bieden. U kan in een showalbum makkelijk en snel foto's en teksten laten zien zonder dat er een ringband tussen zit, ideaal dus voor een presentatie met veel foto's. 

Plannen hoort natuurlijk wel bij een presentatie maar, plant u voor meerdere personen binnen het bedrijf dan is het misschien makkelijk om een planbord bij te houden met daarop alle werkzaamheden die de komende weken gedaan moeten worden of wanneer wie op vakantie is. Heeft u alleen een planner voor de vakantie nodig, gebruik dan een vakantieplanner. 

Heeft u een evenement georganiseerd dat is het ook goed om in de planning de badges mee te nemen zo kan iedereen aan zijn naam worden herkend. Badges zijn er in verschillende formaten, maar wat ook goed is om van te voren te bedenken. Hoe wordt de badge vastgezet op de kleding, met een speld, magneet of klem? Wij kunnen u allerlei verschillende badges de volgende werkdag leveren!
Vind uw cartridge
Vind uw cartridge
Klanten vertellen / Social Media
Klanten vertellen / Social Media